AKSARAY / MERKEZ - Merkez Taptuk Emre Ortaokulu

Merkez Taptuk Emre Ortaokulu

Fatih Mahallesi, 4107 Sokak, No 12, Merkez / AKSARAY
Vizyon
Ülkemizi kalkındırma yolunda çağdaş, bilimsel adımlarla ilerleyen, kendini gerçekleştirmiş, yaratıcı ve sorumluluk duygusuna sahip, toplum dinamiklerine duyarlı, özgür düşünebilen, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Akla ve bilime dayalı gelişmelere açık, çağdaş düşünce yapısına sahip, araştırmacı, üretici, sorumluluk sahibi, geleceğin bireylerinin yetiştiği; bütün öğrencilerin sevgi ve saygı doğasında filizlendiği; insan haklarına saygılı, hoşgörülü nesillerin yetiştiği; geçmişin ışığında geleceğine yön verebilen, bütün birimleri ile daha mutlu bir Türkiye için emek veren “İdeal Okul” olmaktır.
Doğazgazlı Kalorifer
Halk Otobüsleri
Merkez
İl Merkezinde